Liike virtaa! 4x online

Vapaasti virtaavaa liikettä, tietoista läsnäoloa, kehotietoisuutta. Tule liikkumaan ja tanssimaan omaa kehoa kuunnellen, omaa liikettä tutkien.

Viime vuosien erilainen työskentely niin onlinetunneilla kuin Kaksikymmentä teoksen parissa sekä psykologian ja TRE -metodin opiskelu gaga-tunneilla treenaamista ja luonnollisesti omaa flamencotanssijan taustaani unohtamatta on syventänyt omia tanssillisia ajatuksia. Tästä kaikesta on jalostunut Liike virtaa! -tunnit ja työpajat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan nauttimaan tanssista ja liikkeestä, omasta kehosta sekä kehon, mielen ja aivojen yhteispelistä! Tervetuloa herättelemään kehon potentiaalia aistia ja yllättääkin tietoinen minä!

Kurssi sopii monentaustaisille tanssijoille ja liikkujille.

***

Liike virtaa! 4x online

maanantaisin klo 19-20, zoom. Hinta 50€/4x tai 15€/yksittäinen kerta

  • ma 4.3.2024 aiheena aistiminen ja tietoisuus ympäristöstä
  • ma 11.3.2024 aiheena osista kokonaisuuteen
  • ma 18.3.2024 aiheena etsitään vastakohtia
  • ma 25.3.2024 aiheena voima ja virtaavuus

Ilmot/tiedustelut: info@hierbabuena.fi

***

Tällä kurssilla unohdetaan peili ja kuunnellaan kehoa, tutkitaan minkälaista liikettä syntyy kehosta käsin ja miltä se tuntuu, miten liike virtaa kehon eri osissa. Liikeharjoituksissa keskitytään voimankäyttöön, virtaavuuteen ja tietoisuuteen sekä energian suuntaamiseen. Somaattinen näkökulma avaa yhteyden aistimuksiin niin kehon ulkopuolelta kuin sisältä lisäten läsnäolon tunnetta, tietoisuutta.

Kurssimateriaali koostuu Kaksikymmentä teosprosessin aikana syntyneestä liikeaihioista ja liikkumisentavasta. Huomio on paljon voimankäytön ja keveyden kontrastissa sekä jatkuvan liikeen sisällä tapahtuvissa pienenpienissä ja isommissa muutoksissa.

Kurssi sopii monentaustaisille tanssinharjoittajille ja liikkujille, sillä jokainen liikkuu oman kehosta ja taustasta ammentaen.

***

Oletko kiinnostunut kehon kuuntelusta? Tutustu TRE-metodiin. Seuraavat aloituskurssit online su 25.2. ja la 20.4.2024