opetus

kuva: Irina Bogatyreva

Olen STTL:n eli Suomen Tanssitaiteilijan kurssi PietarissaLiiton (nykyisin Suomen tanssi-ja sirkustaiteilijat eli STST) vuonna 1998 hyväksymä tanssipedagogi ja olen toiminut flamencotanssin opettajana jo vuodesta 1995 alkaen pääasiassa Helsingissä, mutta kurssimuotoisesti myös muualla Suomessa sekä Espanjassa, Venäjällä ja Virossa.

Flamencotanssia opettaessani painotan hyvää perustekniikkaa ja flamencon tuntemista niin eri tanssittavien flamencon tyylilajien kuin koreografian rakenteen suhteen. Haluan myös välittää oppilaille tanssin iloa. Eri taitotasoilla voi tanssia hyvin ja ilmaista itseään.

Opetuksen pääpaino on ollut vuodesta 2016 alkaen lyhyissä lähikursseissa ja työpajoissa sekä verkkotunneissa, ja flamencoretriitissä Espanjassa.

Yhteistyökumppaneita vuosien varrella mm.:

BailaBaila, Casamba ry, Flamenco Ártico, Flamencostudio Mia Vasara, Fuente (Pietari), Helsingin Flamencoyhdistys ry, Jyväskylän Flamencoyhdistys ry, Kansallisooppera, Kouvolan Kansalaisopisto, Kymen Flamenco ry, Palo Nuevo, Studio90, Tampereen Flamencoviikko, Turun Flamenco ry sekä Wasa Flamenco

Palaa työt-sivulle.