retriitti

Tule keskittymään flamencotanssiin rauhallisessa luonnonläheisessä ympäristössä Madridin alueeseen kuuluvassa pikkukylässä.

Erika Alajärven luotsaama flamencoretriitti aloitti toimintansa kesällä 2015. Tähän mennessä retriitissä on vieraillut niin flamencotanssin opiskelijoita kuin ammattilaisia. Siellä on opiskeltu tanssia, kuvattu promomateriaalia, opetusvideoita sekä valmistettu esityksiä ja tanssiteoksia.

Retriittipaikkana toimii Madridin maaseudulla sijaitseva talo, Villa Mimosa. Lähellä kohoavilta kukkuloilta avautuu näkymä pääkaupunkiin ja vuorille. Espanjalaiset ruokailuajat, ruoka, elämänrytmi, puheensorina kaikki se auttaa ymmärtämään jotain olennaista myös flamencosta ja antaa aivan uusia oivalluksia tanssin opiskeluun tai tekemiseen.

Retriittiin tulevan päiväohjelma koostuu flamencotanssin treenaamisesta ja opiskelusta. Aiheet ja sisältö toteutetaan toiveen ja tason mukaan tekniikasta koreografiaan tai vaikkapa oman tanssin rakentamiseen ohjatusti.

Tervetulleita ovat kaikki alkeista ammattilaisiin yksin tai yhdessä kavereiden kanssa.

Retriitin kesto on myös sovittavissa toiveen mukaan esimerkiksi pitkästä viikonlopusta kahteen viikkoon saakka.

Tiedustelut / varaukset:

info[at]hierbabuena.fi

Hinta: peruspäiväohjelman hinta on alkaen 80€/pvä/hlö sisältäen yksityisopetusta (1,5h/pvä). Tuletko kavereiden kanssa tai seuralaisen kanssa? Pyydä tarjous. Käytössäsi on myös harjoitussali vapaasti ohjattujen tuntien ulkopuolella. Lisätunnit ja kehonhuoltotunnit edullisesti samalle päivälle.

Majoitus: Villa Mimosassa voi yöpyä, talossa on neljä 1-2 hlön vierashuonetta.

Ruokailu: talossa on keittiö ja ulkogrilli, mahdollisuus kotiruokaan, lähellä (n. 2km) on myös baareja, joista saa lounasta ja tapaksia sekä ruokakauppa.

Muuta: loistavat mahdollisuudet omatoimiseen päiväpatikointiin, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn hiekkateillä. Neuvomme ja autamme omatoimiretkien suunnittelussa. Tarjolla on myös opastettuja retkiä maastoon ja lähikaupunkeihin. Kysy lisää retkitarjonnasta. Uima-allas (huom. ei lämmitetty) on vapaasti käytettävissä kesäkaudella. Villiintynyt puutarha sekä kanoja ja kissoja.

Yhteydet: Finnair lentää suorana päivittäin Madridiin. Muita yhteyksiä löytyy mm. Lufthansalta ja KLM:ltä. Haemme tarvittaessa kentältä.

Sijainti: Villa Mimosa sijaitsee Madridista koilliseen, lentokentältä on noin 45 minuutin matka. Madridin keskustaan on reilun tunnin matka ja historiallinen Alcalá de Henares on puolen tunnin matkan päässä. Molempiin kaupunkeihin on bussiyhteys tai bussi-junayhteys.

Retriitin ajankohta ja kesto on sovittavissa toiveen mukaan.

Tiedustelut / varaukset:

info[at]hierbabuena.fi