TANSSIEN torstaisin

TANSSIEN -onlinetunnit torstaisin klo 19 (Suomen aikaa)
Harjoituksen kesto on 45min + 15minuuttia on varattu kokemusten vaihdolle ja kysymyksille

Tunnilla tehdään tanssillisia liikeharjoituksia (ilman flamencokenkiä)
Tavoitteena on
*aktivoida kehoa monipuolisesti
*löytää erilaisia liikelaatuja
*hallita voimankäyttöä

Nämä tunnit sopivat monentasoisille tanssinharjoittajille. Jokainen liikkuu ja toteuttaa harjoitukset omasta lähtökohdastaan käsin hitaammin tai nopeammin, rikastaen tai karsien tarpeen mukaan.

TAMMIKUUN TARJOUS
Hinta: 10€/kerta tai 50€/6krt (voimassa 8vkoa)
Paikka: zoom, saat linkin ilmoittauessasi

HUOM!
*Ei tunteja: 9.2. / 16.2. / 9.3. / 27.4.
*Siirto to ->ke: ke 22.2. / ke 1.3. / ke 5.4.

ILMOT: info@hierbabuena.fi
-yksittäiskerroille ilmot viimeistään edellisenä ilta eli keskiviikkona/tiistaina

TAUSTAA
Olen rakentanut tunnit omaan tanssitaustastaani nojaten. Tanssijana ensisijainen liikekieleni on flamenco. Tanssitaipaleeni alkoi aikanaan kansantanssilla, jazzbaletilla, modernilla tanssilla ja afrikkalaisella tanssilla, mutta vähitellen flamenco vei voiton muista lajeista.

Vuosien varrella niin eri projektit kuin kehonhuollon tarpeet ja liikkeellinen uteliaisuus on saanut minut etsimään “apuvälineitä” uudelleen myös flamencon ulkopuolelta. Olen treenannut nykytanssia, viimeisimpänä gaga-tekniikkaa, ja harjoittanut pienessä määrin mm joogaa, feldenkreisia, autenttista liikettä…

Uudempana kiinnostukseni kohteena on kehon ja mielen suhde, ja siinä aistiminen ja hahmottaminen. Tämä kiinnostus sai minut aloittamaan psykologian opinnot, josta olen suorittanut tällä hetkellä 15op kokonaisuuden.

Näistä kaikista olen ottanut ja saanut vaikutteita omaan tanssijan “työkalupakkiini” eli siihen miten käyttää kehoa turvallisesti ja hallitusti, miten rikastaa omaa liikettä liikelaadun ja kehonhallinnan kautta. Miten tehdä pieni liike näkyväksi. Matka jatkuu yhä ja näillä tunneilla se jatkuu yhdessä teidän kanssa.

Tervetuloa mukaan tanssimaan kanssani ja löytämään tanssien uusia tuntemuksia kehosta!