Elokuun intensiivikurssit Turussa

Kahden päivän intensiivikurssien aiheina on maanläheinen ja verevä zorongo gitano sekä lyyrinen, elegantti sevillanas huivilla. Kurssit ovat jatkoa kesäkuun teemoille, mutta uusin harjoituksin eli harjoitellaan eri kohtia koregrafioista. Kurssit ovat siis itsenäisiä kokonaisuuksia eivätkä edellytä aiempaa osallistumista.

to-pe 25.-26.8.2022

Huivisevillanas klo 17-18:30

Kurssilla aloitetaan sevillanastanssin harjoittelu huivin kanssa tanssittavaksi. Materiaali tarjoaa monipuolista tanssillista harjoitusta huivin käytössä ja koreografia seurailee perinteistä sevillanaskoreografiaa, säkeistöjen myötä variaatioita perinteiseen tanssiin tulee enemmän

Zorongo gitano klo 18:30-20

Federico Garcia Lorcan pelastama ja vuonna 1931 Canciones populares españolas -levyllä, laulussa La Argentinita, tunnetuksi tekemä Zorongo oli suosittu tanssi 1700-luvulla. Se pohjaa mahdollisesti la zarabandaan ja el zaradilloon.

Kyseessä on pikemminkin flamencoistunut laulelma kuin varsinaisesti tyylilaji. Toisinaan Lorcan kokoamista andalusialaisista lauluista käytetään nimiä lorqeñas tai lorquinianas.

PAIKKA: Flamenco Studio, Leaf Center, Kärsämäentie 35 B, Turku

HINTA: yksi kurssi 60€, molemmat kurssit 100€

ILMOITTAUDU: info@hierbabuena.fi