Elo-syyskuun intensiivikurssit Hkissä

Kesäkuun kurssit saavat jatkoa 23.8. alkaen tutuin teemoin, mutta uusin aihein. Sevillanas bata de cola -hameella ja zorongo gitano jatkuvat, mutta nyt harjoitellaan eri kohtia koreografiasta. Kurssit ovat siis itsenäisiä kokonaisuuksia eivätkä edellytä aiempaa osallistumista. Molemmat kurssit ovat saatavissa myös verkkotunteina.

Uuttakin on luvassa: Bailen rakenne. Bailen rakenne kurssilla tutustutaan perinteisen rakenteisen flamencokoreografian eri osa-alueisiin. Eri osiot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joista saa teknistä ja tanssillista harjoiteltavaa ja ideoita vaikkapa omaan tanssiin. Syyskuussa aloitetaan escobillan harjoittelulla. Harjoitusmateriaalina on viimeksi tanssimani versio alegríasta, jossa on paljon aineksia vuosien varrelta. Luvassa jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain harkitusti toisin ratkaistua lähestymistapaa aiheeseen.. Tunnilla edetään nopeaan tempoon ja materiaalia tulee paljon, joten niiltä osin kurssimateriaali on vaativaa. Tasosuositus: edistyneet / paljon tanssivat

Bailen rakenne -kurssin aiheita tulee saataville syksyn mittaan eri aiheista myös online-tunteina ja verkkotunteina. Näin voit opiskella vaikka kokonaisen bailen.


ti-ke 23.-24.8.2022
klo 17-1830 sevillanas bata de cola -hameella, keski-edistyneet
klo 1830-20 zorongo, keski-edistyneet

pe 2. ja 9.9.2022

klo 18-20 Bailen rakenne: alegrías escobilla, edistyneet / vaativa

HINTA: sevillanas tai zorongo 60€ / sevillanas ja zorongo 100€ / kolme kurssia 150€
HINTA: Bailen rakenne: escobilla 80€ / + sevillanas tai zorongo 116€ / kolme kurssia 150€

PAIKKA: Helsingin Tanssikeskus, Sturenkatu 27, Hki

ILMOITTAUDU: info@hierbabuena.fi