Bailen rakenne -onlinetunnit

Syyskauden onlinetunnit alkavat 29.9.2022 perus-keskitasolle ja hybridikurssina edistyneille (onlineosuus 27.-28.10.2022)

BAILEN RAKENNE

Syksyn mittaan Onlinetiivareilla harjoitellaan pari säkeistöä alegrías tyylilajiin. Kurssit kuuluvat Bailen rakenne tematiikkaan ja samat materiaalit ovat saatavissa/tulossa myös verkkotunteina.

Onlinetunneilla harjoitukset voi tehdä kengillä tai ilman kenkiä.

  • Torstaisin 29.9.-27.10. klo 18-19 harjoitellaan perustekniikkaa ja yksi säkeistö, letra, alegrías tyylilajiin. Näillä tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin ja keskitytään erityisesti markkeerauksiin sekä tanssin ja musiikin suhteeseen. Nämä tunnit sopivat perustasosta keskitasolle. Yhteensä 4 krt, välissä mahdollinen syysloma.
  • HYBRIDIKURSSIT edistyneille, eli yhteisöllisyyttä ja tukea verkkotunteihin
    • Vaativampaa materiaalia tarjoaa alegríaan tarjoaa Alegrías Erikan tapaan, joka koostuu verkkotunneista ja kahdesta onlinetunnista. Juuri julkaistua uutta Bailen rakenne verkkotuntimateriaaleja täydentää Onlinetunnit: to 27.10. klo 19-20 ja pe 28.10. klo 18-19. Verkkotunnit on hyvä aloittaa ennen onlineosuutta. Ilmoittaudu emailitse, niin saat tarkemmat ohjeet
    • Alegrías Erikan tapaan osa 2 jatkaa koreografiaa eteenpäin toisella letralla. Tämä on myös hybridikurssi ja onlineosuuden tunnit pidetään joulukuun alussa: la 10.12. klo 10-11 ja su 11.12. klo 10-11. Ilmot emailitse

ILMOITTAUTUMISET/tiedustelut: info@hierbabuena.fi

HINNAT:

  • Onlinetiivari alegrías, perus-keskitaso: 4x60min, 50€
  • Hybridikurssi alegrías Erikan tapaan, edistyneet: verkkotunnit + 2x60min onlinetunnit, 65€
  • poissaolot: tuntitallenne saatavissa poissaolon korvausta varten

Tunneille on helppo osallistua kotoa käsin zoom-osallistumislinkin kautta. Tarvitset vain joko älypuhelimen / tabletin / tietokoneen ja nettiyhteyden. Saat linkin ilmoittautuessasi tunneille.

Yhteys online -tunnille avautuu noin 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Näin ehdit tarkistamaan kuvan ja äänen tarvittaessa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ: info@hierbabuena.fi

LÄHIKURSSIT JA VERKKOTUNNIT

Bailen rakenne tematiikkaa on saatavilla myös verkkotunneilla verkkotunnit.hierbabuena.fi, aiheita tulee syksyn mittaan lisää eri tasoille, ja loppukaudesta myös lähikursseilla. Eri opetusmuodot tukevat toisiaan ja niistä voi koostaa itselle sopivan kokonaisuuden.