Syksyn verkkotunnit ja online-opetus

Verkkotunneilla voit harjoitella juuri silloin kun Sinulle sopii. Valitsemasi kurssin videot ovat nähtävillä kuukauden ajan julkaisusta. Kuukaudessa saat 3 videota ja voit lisäksi esittää omia kysymyksiä, saada lisäohjausta. Hinta 40€/kk, eri kurssit ovat erimittaisia. Tarjolla on kattavasti koreografiaa ja tekniikkaa eri tasoille. Lisää Verkkotunnit-sivustolla.

Online -tunnit jatkuvat elokuun ajan vanhoin ajoin maanantaisin ja keskiviikkoisin. Uudet ajat täällä.

  • TANSSIHARJOITUKSIA
    • 30 minuutin tunti pitää sisällään liike- ja tanssiharjoituksia ilman kenkiä. Harjoitteiden tavoitteena on vetreyttää ja kuunnella kehoa ja saada sitä kautta lisäväriä omaan (flamenco)tanssiin.
    • Tunnit sopivat monentasoisille tanssijoille, sillä painopiste on oman kehon kuuntelussa ja tutustumisessa omiin mahdollisiin liikeratoihin, liikelaajuuksiin ja liikelaatuihin.
  • MARKKEERAUKSIA
    • 30 minuutin ajan keskitytään flamencotanssin perusamarkkeerauksiin, lukuisiin variaatioihin ja tehdään harjoistussarjoja eri tyylilajeihin.
    • Tämän tunnin voi tehdä kengittä tai kengillä.

ilmoittautumiset info at hierbabuena.fi

hinta: 5€/30min

UUTENA aloittaa 1.9.2020 Repertuaritunnit, joka on yhdistelmä verkkotunteja ja online-tunteja (pe-su kuun lopussa). Repertuaaritunneilla tutustutaan flamencotanssiteoksen maailmaan. Luvassa on aimo annos tanssillisuutta ja flamencoa ja ajatuksia teoksen ja liikkeen takana. Lisää tunneista ja aikatauluista täällä.

UUTENA 30 minuutin ja 45 minuutin ONLINE -tanssitunnit yhdelle-kahdelle. Tunnin sisällön voi sopia toiveiden mukaan. Ajanvarauskalenteri tulee pian sivuille.