opetus

kuva: Irina Bogatyreva

Olen STTL:n eli Suomen Tanssitaiteilijan kurssi PietarissaLiiton (nykyisin Suomen tanssi-ja sirkustaiteilijat eli STST) vuonna 1998 hyväksymä tanssipedagogi ja olen toiminut flamencotanssin opettajana parinkymmenen vuoden ajan pääasiassa Helsingissä, mutta kurssimuotoisesti myös muualla Suomessa sekä Eestissä, Espanjassa ja Venäjällä.

Yhteistyökumppaneita ovat vuosien varrella olleet mm. Helsingin Flamencoyhdistys ry, Jyväskylän Flamencoyhdistys ry, Kymen Flamenco ry, flamencostudio Fuente (Pietari), Kansallisooppera, Turun Flamenco ry, Tampereen Flamencoviikko.

Flamencotanssia opettaessani painotan hyvää perustekniikkaa ja flamencon tuntemista niin eri tanssittavien flamencon tyylilajien kuin koreografian rakenteen suhteen. Haluan myös välittää oppilaille tanssin iloa. Eri taitotasoilla voi tanssia hyvin ja ilmaista itseään.

Tulevista kursseista laitan infoa blogipostauksina ks. ylävalikko: blogi ja alavavalikko kurssit. Tulevien kurssien päivämäärät  löytyvät nopeasti myös kalenterista.

 

Vuoden 2016 alusta alkaa uutena opetusmuotona flamencon verkko-opetus.

Tutustu myös flamencoretriittitoimintaan