opetus

kuva: Irina Bogatyreva

Olen STTL:n eli Suomen Tanssitaiteilijan kurssi PietarissaLiiton (nykyisin Suomen tanssi-ja sirkustaiteilijat eli STST) vuonna 1998 hyväksymä tanssipedagogi ja olen toiminut flamencotanssin opettajana jo vuodesta 1995 alkaen pääasiassa Helsingissä, mutta kurssimuotoisesti myös muualla Suomessa sekä Eestissä, Espanjassa ja Venäjällä.

Yhteistyökumppaneita ovat vuosien varrella olleet mm. Helsingin Flamencoyhdistys ry, Jyväskylän Flamencoyhdistys ry, Kymen Flamenco ry, Flamencostudio Fuente (Pietari), Kansallisooppera, Kajaanin Casamba ry., Turun Flamenco ry ja Tampereen Flamencoviikko.

Flamencotanssia opettaessani painotan hyvää perustekniikkaa ja flamencon tuntemista niin eri tanssittavien flamencon tyylilajien kuin koreografian rakenteen suhteen. Haluan myös välittää oppilaille tanssin iloa. Eri taitotasoilla voi tanssia hyvin ja ilmaista itseään.

Tulevat kurssit löytyvät kalenterista sekä kalenterin alla olevasta uutiset -valikosta.

Opetuksen pääpaino on ollut vuodesta 2016 alkaen lyhyissä lähikursseissa ja työpajoissa eri puolilla Suomea sekä verkkotunneissa, ja flamencoretriitissä Espanjassa. Verkkotunneista lisää täällä.

Tutustu myös flamencoretriittitoimintaan

Palaa työt-sivulle.