Martinete, hybriditunnit

Martinete tunnit alkavat hybridikurssina 15.1.2021. 5kk mittainen kurssin aikana tehdään koreografia huivilla tanssittavaksi. Sopii jatkotasoista edistyneisiin.

Opetus muodostuu viikottaisesta verkkotunnista, jolloin voit opetella ja harjoitella annettuja materiaalia omien aikataulujesi mukaan, ja kuukausittaisesta onlinetunneista (3h), joilla verkkotuntimateriaaleja harjoitellaan yhdessä ja on mahdollisuus kysyä lisää ja saada lisäohjausta. Onlinetuntien ajankohta sovitaan yhdessä kurssilaisten kesken.

Kurssin hinta: 70€/kk sisältäen verkkotunnit ja onlinetunnit.

Ilmoittaudu: info@hierbabuena.fi

Lyhyt esittely martinetesta:
Martinete kuuluun tonás -laulujen ryhmään ja esitetään usein a palo seco eli ilman instrumenttien säestystä tai pelkän rytmin säestyksellä (palmas, perkussio). Martinete oli melkein unohdettu laulu, mutta se sai uutta elämää Manuel de Fallan aloitteesta vuonna 1922 järjestetyn flamencolaulukilpailun Concurso de Cante Jondon myötä.

Flamencotanssin repertuaariin martinete tuli tanssija Antonio myötä vuonna 1952. Hän tanssi sen tiettävästi ensimmäisenä flamencon historiassa. Hän teki tanssin ja loi samalla uuden tyylin Edgar Nevillen pyynnöstä valmistaa jotain ”uutta” elokuvaansa Duende y misterio del flamenco varten. Tämä draamaattinen Antonion tanssi on kuvattu Rondassa ja löytyy Youtubesta. Compás kulkee siguiriyan mitassa.

Kiinnostaako jokin muu aihe hybridikurssina? Kokoa porukka ja ota yhteyttä.

Olemassa oleviin aiheisiin voit tutustua täällä tai voit tilata kokonaan uuden aiheen.