Flamencoretriitti

Flamencoretriitti

Tule keskittymään flamencotanssiin rauhallisessa luonnonläheisessä ympäristössä Madridin alueeseen kuuluvassa pikkukylässä.

Päiväohjelma koostuu flamencotanssin treenaamisesta ja opiskelusta. Aiheet ja sisältö toteutetaan toiveen mukaan tekniikasta koreografiaan tai vaikkapa oman tanssin rakentamiseen ohjatusti.

Retriitti sopii kaikille tasoille aina alkeisoppilaista edistyneisiin ja ammattimaisesti treenaaviin tanssijoihin. Opettajana ja ohjaajana toimii flamencotanssija-koreografi Erika Alajärvi, STTL:n hyväksymä tanssipedagogi.

Hinta: peruspäiväohjelman hinta on alkaen 60€/pvä/hlö sisältäen joko yksityisopetusta tai pienryhmätyöskentelyä. Lisäksi käytössä on harjoitussali ohjattujen tuntien ulkopuolella. Lisätunnit ja kehonhuoltotunnit edullisesti samalle päivälle sopimuksen mukaan erikseen.

Majoitus: Villa Mimosassa voi yöpyä, talossa on kolme 1-2 hlön vierashuonetta

Ruokailu: talossa on yhteinen keittiö ja ulkogrilli, mahdollisuus kotiruokaan, lähellä (n.1-2km) on myös baareja, joista saa lounasta ja tapaksia sekä pieni ruokakauppa.

Muuta: loistavat mahdollisuudet omatoimiseen päiväpatikointiin, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn hiekkateillä. Neuvomme ja autamme omatoimiretkien suunnittelussa. Tarjolla on myös opastettuja retkiä maastoon ja lähikaupunkeihin. Kysy lisää retkitarjonnasta. Uima-allas (huom. ei lämmitetty) on vapaasti käytettävissä kesäkaudella. Villiintynyt puutarha sekä kanoja ja kissoja.

Yhteydet: Finnair lentää suorana päivittäin Madridiin. Muita yhteyksiä löytyy mm. Norwegianilta, Lufthansalta ja KLM:ltä. Haemme tarvittaessa kentältä.

Sijainti: Villa Mimosa sijaitsee Madridista koilliseen, lentokentältä on noin 45 minuutin matka. Madridin keskustaan on reilun tunnin matka ja historiallinen Alcalá de Henares on puolen tunnin matkan päässä. Molempiin kaupunkeihin on bussiyhteys tai bussi-junayhteys.

Retriitin ajankohta ja kesto on sovittavissa toiveen mukaan.

Tiedustelut / varaukset:

info[at]hierbabuena.fi