Kohtauksia tanssiteoksesta 2019

Haussa 2-3 flamencotanssin harrastajaa mukaan projektiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Flamencon kirjo on laaja perinteisestä bailesta näyttämöteoksiin, hiphop-höysteisestä esityksestä sirkustemppuihin…Mitä mahtaakaan tulla vastaan Kohtauksia tanssiteoksesta 2019 -projektin myötä…? Tule mukaan löytämään tanssijuutta, esiintyjyyttä ja pohdiskelemaan sisältöjä taiteellisessa ammattijohtoisessa prosessissa ja projektissa. Roolituksia on eritasoisia: ryhmänä liikkumista, trio, duo ja jokunen soolokohtauskin. Ja metodina monimuotoinen kurssitus, jolloin sen sovittaminen muuhun elämään on joustavaa.

Tavoitteena on

  • antaa uusia näkökulmia tanssimiseen näyttämöteoksen kautta
  • syventää tanssitaitoja esiintyjyyden kehittämisen kautta
  • avata tanssiteoksen valmistumisen luovia prosesseja

Kurssi toteutetaan monimuotokurssina työpajojen, verkkotuntien ja -kirjaston sekä omatoimitreenauksen muodoissa. Se sopii eritasoisille flamencotanssijoille, sillä harjoiteltavana on eri taitotason kohtauksia. Perustaidot ja perustyylilajit (kuten alegrías, soleá, siguiriyas, tangos) on kuitenkin hyvä olla hallussa. Kurssi päättyy teoksen esittämiseen syys-lokakuun taitteessa 2019.

Kurssille voi osallistua, vaikka ei ehkä näyttämölle tohdi nousta. Mukaan etsitään vielä 2-3 flamencotanssin harrastajaa tammikuun alusta. Tiedustelut ja yhteydenotot emalitse info (at) hierbabuena.fi

Kurssin hinta vaihtelee kuukausittain n. 50-120€/kk riippuen jakson sisällöstä ja opetusmuodosta.

Seuraavat lähijaksot on 25.-27.1. sekä noin maaliskuun puolivälissä. Helmikuussa ja huhtikuussa treenataan etänä.