Flamencotanssin työpajat ja kastanjetit maaliskuussa

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi tehtyjen linjausten myötä maaliskuun kurssit peruuntuvat ja siirtyvät mahdollisuuksien mukaan eteenpäin. Kursseista ja esityksistä tiedotan erikseen.

Tanssia ilman ei kuitenkaan tarvitse olla: Hierbabuenan verkkotunnit jatkuvat ja mukaan pääsee koska vain. Alkeista edistyneisiin tekniikkaa ja koreografiaa: http://verkkotunnit.hierbabuena.fi/ .

Flamencotanssin työpajoissa harjoitetaan tanssitaitoa vaihtuvin tekniikkaharjoituksin ja teemoin, joita viikkotunneilla ei aina niin ehdi käsitellä, ja joita tarvitsee flamencon kielen hallitsemisen rinnalla.

Kastanjettitunnit kulkevat työpajojen rinnalla siten, että ensimmäinen päivä on erillinen opetuspäivä, jolloin keskitytään soittotekniikkaan ja toisena päivänä tehdään lämmittelyjen jälkeen harjoituksia yhdessä työpajalaisten kanssa.

KASTANJETIT 20.-21.3.2020

  • Pe klo 17-1830, soittoharjoituksia kävelyyn ja markkeerauksiin
  • La klo 11-1130, sormiharjoituksia, jonka jälkeen jatketaan yhdessä työpajan kanssa klo 1130-13.

FLAMENCOTANSSIN TYÖPAJA 20.-21.3.2020

Kävelyn taito tanssissa: kehonhallinta ja voiman käyttö, mitä ja miten ilmaista kävellen. Harjoituksia por siguiriyas, por tangos, por fandangos

  • Pe klo 1830-20, kehon kannatus, painopiste, voimaa ja herkkyyttä
  • La klo 1130-13, harjoituksia eri tyylilajeihin

KOHTI OMAA TANSSIA, oman tanssin ohjaus LA klo 13-15. Kiinnostaako oman tanssin ja/tai koreografian työstäminen syvällisemmin? Lue lisää.

Kaikki tunnit pidetään Indictus -studiolla, Intiankatu3, Helsinki.

Yksi irtotunti á 90min. 30€

Pakettina 2x90min. yht. 45€ ja lisätunnit paketin päälle á 15€/60min

TERVETULOA mukaan yhdelle tai useammalle kerralle samaan välineitä, uutta näkökulmaa ja ajatusta omaan liikkumiseen ja tanssiin.

ILMOITTAUTUMISET ja tiedustelut emailitse: info[at]hierbabuena.fi

SEURAAVAT TYÖPAJAT: la+su 25.-26.4.2020,